LYRIC

Прости ми што те навредив

со ништо веќе не би погрешил

Моите зборови заборави ги

ко да не ни биле кажани

Бакни ме и прегрни ме

ја признав веќе душо вината

Дај не мачи ме ајде прозбори

Во нас верува судбината

(рефрен)

Твоите бакнежи на моите бели кошули

Цела ноќ ми будат спомени

Две недели разделени и осамени

Зар некој може да те замени?

Снегови стојат меѓу нас

со бакнеж можеш да ги растопиш

Срце сонува и ќе направи мост

од твоите нежни прегратки

(2х рефрен)

Твоите бакнежи на моите бели кошули

Цела ноќ ми будат спомени

Две недели разделени и осамени

Зар некој може да те замени?

Зар некој може да те замени?

Tose Proeski - Tose Proeski- Tvoite baknezi na moite beli kosuli - lyrics


Added by

Musiny

SHARE

If you do not want this text to appear or copyright issue - contact us.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT

FOLLOW USFollow us in twitter