LYRIC

Повторно се врти сега се во еден круг

jас те сакам тебе ти си вљубена во друг

срцето мое ти го остави да пати

љубовта jа зема таа нема да се врати

Те сакам повеке од самиот себе

да се родам пак би умрел повторно за тебе

би те чувал би те пазал исто како бебе

знам сите би ти завидували на тебе

Срцето твое како камен е нема топлина

како наjладна сибирска зима

за нас го молям Бога често да се моли

немам сила повеке не !

Премногу боли.

Кога немаш свое знам туготого крадеш

кога немаш срце ти немаш што да дадеш

сега сум сам и тишината со мене плаче

сега ветерот ме гали место твоjте раце

припев:

ова мое срце знае се

не можам ни ден jас без тебе

ова мое срце знае се те сакаше а ти го предаде

ова мое срце знае се

не можам ни ден jас без тебе

без тебе ова срце сакаше

Сега лесно ти е сите са до тебе

на врвот сега са ти заљубена во себе

кого ке го бараш кога сите ке ти свратат грб

а сцето те боли ко пресечено со срб

дали ке помислиш ти повторно на нас

дали ке сфатиш ти баш што ти значев jас

дали за се ке се покаеш ти

или гордоста ти држи ти истата си

ако ме прашаш мене простено ти е

за сите гревови твои направени кон мене

како ти е тебе знам и колку ти е тешко

jас поминав низ пекол сега тебе ти е жешко

утре е нов ден ке биде посебен

утре е нов ден ке биде различен

ке бидам срекен и и да не бидеш ти моjа

и сите темни слики ке ги претворам во боjа

припев:

ова мое срце знае се

не можам ни ден jас без тебе

ова мое срце знае се те сакаше а ти го предаде

ова мое срце знае се

не можам ни ден jас без тебе

без тебе ова срце сакаше

DNK - Srce - lyrics


Added by

Musiny

SHARE

If you do not want this text to appear or copyright issue - contact us.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT

FOLLOW US



Follow us in twitter