LYRIC

Зошто е темно без тебе кажи зошто е

помислувам на се што имавме а не сочувавме.

Се прашувам и барам одговор а незнам каде е

велат време лечи се но не е така тебе не

припев:

Кога се прашувам јас себе ко да прашувам јас друг

Како да живеам без тебе кога немам никој друг

Ако те изгубам и тебе немам север немам југ

Кога се прашувам јас себе се се врти пак во круг

Сонцето не изгрева денот не започнува

Без тебе вечна темнина и животот така проаѓа

И незнам јас зашто а така е кога можевме да смениме се

Ќе ги споевме и север и југ вечно јас и ти во љубовен круг

припев:

Кога се прашувам јас себе ко да прашувам јас друг

Како да живеам без тебе кога немам никој друг

Ако те изгубам и тебе немам север немам југ

Кога се прашувам јас себе се се врти пак во круг

DNK - Sever i jug - lyrics


Added by

Musiny

SHARE

If you do not want this text to appear or copyright issue - contact us.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT

FOLLOW USFollow us in twitter