Текст на песента

Еден ден, ќе ме молиш, ќе ме сонуваш,

баш тој ден ќе ме сакаш и проколнуваш,

ти и јас - такво нешто не се случило,

а кај си, и што си, со кого не сакам да знам. (х2)

Хеј, многу песни сум одпеала,

а баш сите мои стихови, сите биле љубовни,

полни со депресија и тага и една лага голема.

Тогаш нека чујат сите што ги боли

болката што нема име,

тажна љубов, среќна песна,

еве ти, слушни ја.

Еден ден, ќе ме молиш, ќе ме сонуваш,

баш тој ден ќе ме сакаш и проколнуваш,

ти и јас - такво нешто не се случило,

а кај си, и што си, со кого не сакам да знам.

Сега нека чујат сите што ги боли

болката што нема име

тажна љубов, среќна песна,

еве ти, слушни ја.

Еден ден, ќе ме молиш, ќе ме сонуваш,

баш тој ден ќе ме сакаш и проколнуваш,

ти и јас, такво нешто не се случило,

а кај си, и што си, со кого не сакам да знам.

Хеј, еден ден...........

Не сакам да знам!

Tamara - Tazna ljubov srekjna pesna – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter