Текст на песента

.

Ја би само, ја би само, ја би само, мора да има и tonight*4

Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4

Ð"а се отвориме јако и да прајме tonight

Стварно незнам зошто звучат волку просто, сите песни вакви, "Тоа не се песни, тоа се траки!" Ok! У WC две, три штрафти, на маса две, три флаши, искривени и страшни, немој да се плашиш. Немој, немој… Ð’лечеме на тони, пиеме на тони, збрани ко за фудбал 10 мужи ко ку*тони. Збрани ко за лига шампиони, ко за тепање(за тепање),ќе има тепање ако нема сепаре.

Немаме пички напаÑ"аме курави-о, ооо…

Немаме причи за фаќање курави-о, ооо…

Не сме лични, а сакаме курави-о,ооо…

Имаме бизнис, па плаќаме куравиии…

И се се дешава tonight*4

Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4

Ð"а се отвориме јако и да прајме tonight*4

Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4

Ð"а се отвориме јако и да прајме tonight

У аут пола мозок, се понашам грозно, ме избегаваат пошто сум отворен ко прозор.

Отворен ко озон, изгледа тапа е, тапа е да ме гледаат сите колку сум направен. Ми кидна, мора да си ја соберам мислата, ми кидна, мора да си ја соберам и вилицата. Ð’илицата се грчи, се кочи, ќе си скршам зуби, уште без пи*ки, а во клубот фрштат ку*ви!

Немаме пички напаÑ"аме курави-о, ооо…

Немаме причи за фаќање курави-о, ооо…

Не сме лични, а сакаме курави-о,ооо…

Имаме бизнис, па плаќаме куравиии

И се се дешава tonight*4

Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4

Ð"а се отвориме јако и да прајме tonight*4

Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4

Ð"а се отвориме јако и да прајме tonight.Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter
DMCA.com Protection Status