Текст на песента

Јас не сум дуван, напињам и ти си нервозна

Се ми е опуштено, а ти си ми нервоза

Веќе со години, месеци, со денови

За сите наши фрки, сереш само јас сум крив

И неможам повеќе да се трудам

Дали си задоволна, ти не си крива, не ти судам

Некад, бев на врвот, а сега сум доле

Неможам да се борам со нашава болест

Љубов, ти ме натера ко дете да се расплачам

Љубов, ти ме натера да љубам, а да баталам

Љубов, ти ме натера да бидам олку суров

Љубов, а ти ме натера да не боли курот, за љубов.

Ти ме натера да бидам слаб на проблемот наш

Ти ме натера да бидам сам понекогаш

Ти ме натера да неможам да бидам фин

Mе натера да гледам хорор, место мојот филм

Но сепаk, денеска сум среќен poveke од било кога

Ти, сфати ли? Не ме барај зошто таква си

Сама си ко секогаш со некој факер

Уште една причина да сакаш мене да ме најдеш

Но, нема вечерва и нема никогаш

Дроља само еднаш стануваш и дроља си засекогаш

Јас, не сум реалност во твојот сон

Не сум како факерот твој, искористен куртон

Не сум веќе слаб на солзите и сексот како некад

Не сум тој што го знаеш, стана име мојот прекар

Сега сфати, што имам да кажам

П.С. Да знаеш дека сега не те лажам, јаа.

Јас не сум дуван, напињам а ти си нервозна

Се ми е опуштено, а ти си ми нервоза

Веќе со години, месеци, со денови

За сите наши фрки, сереш само јас сум крив

И неможам повеќе да се трудам

Дали си задоволна, ти не си крива, не ти судам

Некад, бев на врвот а сега сум доле

Неможам да се борам со нашава болест

Љубов, ти ме натера ко дете да се расплачам

Љубов, ти ме натера да љубам, а да баталам

Љубов, ти ме натера да бидам олку суров

Љубов, а ти ме натера да не боли курот, за љубов.

Slatkaristika - Nervoza – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter