Текст на песента

На времето навлечени на Чиста Околина

постарите емсиа сањаат за ел пи ко за виза.

Раперите се во криза, е сега више не се!

10 години понижење па не сум више дете.

Ете имало љубов, но сега љубовта е фејк

на пропали уметници кафана не им бега не!

Знам е смешно, но кешот го врти светот

мене некако тешко дека бев растен на бетон!

Постарите ме советуваат ко увек

мислат уште сум дете, ми викаат куре.

Направи нешто комерцијално ( за девојки нешто )

стани озбилен дечко, многу пцуеш бато.

Јебига не бирам гадости претпоставени ми се

добивам љубов од сите, мојот ракопис е искрен.

Уф колку е добро да си Хип-Хоп

ставаш све на кур и кур не те боли за ништо.

А децата сакаат да бидат баш како нив

два мајка, партали бит рокаат Слаткар и Скит.

Не ја заборавам репликата на Деко ( почит кон него )

ако стигнеш, дели го со твојата екипа кешот.

Каде и да сме рокале и да не сме добро платени

со луѓето сме кул, остануваме пријатели.

Зошто една ствар те прави уметник

за да стигнеш до ебење, треба да поминеш петинг!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро немаш поима брат, додека глумат сите фини ние јадеме гована!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро кога удараме јако опуштено бачко, заеби краватица и сако!

Јас сум гатанка, ти не си гатанка

влегов длабоко неможам да се вратам брат.

Едно време дојде Мече да искочиме ми рече

реков ти си ми безвезе, ја се навлеков на Шеф-Шеф.

Полн со гнев бев, а немав поима зашто

ги пцуев Џака и Аго, чув дека серат за кланот.

Ха ха ха, а сега ми е смешно

не ме занима кој што рекол, ме занима само кешот.

Амбициозен ко Желе, ЌЕ НАПРАВАМ СЕ

ова е моето време, ќе направам кеш.

Напорно работам и нема срамота

ти немаш појма колку е добро

кога љубовта ти станува работа.

Ги плаќа твоите сметки, но чекај малце

да не се помешаме братче сум осетил мешање малтер.

За некого сум клошар и наркоманчина

јас сум џанкер за луѓето што се симнати од планина. [ СЕЉАЦИ! ]

Не значи дека сум издрогиран, ако ме видиш

дека д'ткам, пцујам и дека сум пијан.

Кога рокам на бина пичиња урлаат ко луди брат [ ТЕ САКАМ! ]

знам лепото, Слаткаристика убива!

ИДЕМЕ!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро немаш поима брат, додека глумат сите фини ние јадеме гована!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро кога удараме јако опуштено бачко, заеби краватица и сако!

Ми се смееа дека ми се гледал газот

а сега истите се ложат дека сме најјачи фазон. [ ЖЕНИ! ]

Не ги разбирам ни самиот

некад бев само сладок, а сега сум баш најубавиот!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро немаш поима брат, додека глумат сите фини ние јадеме гована!

Уф колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро да си рапер, колку е добро да си рапер!

Колку е добро кога удараме јако опуштено бачко, заеби краватица и сако!

Slatkaristika - Kolko e dobro da si raper – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter