Текст на песента

Басовите грчат, твојот задник лупа

И да бидеш плава само немој да си глупа

Немој да се срамиш во тесни пантолони

Опуштени сме исто како Део и Тони

Фетиш за бомбони, торти и колачи

Твојот голем апетит моделите ги мачи

Не дискриминирам големи облини

Батали гризини секој сака полни фини

А твојот газ прави да бидам пијан од љубов

Да бидам пијан во клубот, затоа прија на к, к, к

Сакаш да се прљакаме, симни се надоле малку

За некој сум сељачина, за некој најголем мангуп

(Види го) запрепастеноста не им тоне

На тебе го удараат сите налошени средношколци

Опуштено љубави (спушти се ниско)

Ме занима стварта што пука под џинсот

Ма немој да се срамиш (спушти се доле)

И немој да ми глумиш (спушти се доле)

Иако имаш дечко (спушти се доле)

Твојот голем гз мала (спушти го долу)

Опуштено љубави (спушти се доле)

Не ми глуми лудило (спушти се доле)

Иако имаш дечко (спушти се доле)

Твојот добар гз мило (спушти го долу)

Те знам ја тебе, не ми глуми нежно газе

Ти си причина што Слаткаристика е безобразен

Имаш уста за пушење (сиса за медаља)

Г'з боли глава, совршено би влегла у кадар

Дадов понуда, ти сама реши

Ќе бидеш најдобра пичкица како Сара Леши

Немам време за мислење, ало мисли брзо

Би ти го напунил носот, да ти го напунам гзот

Не се замарај за сало, ми треба перформанс за секс

Не ти треба диета, земи си чоколаден кекс

Твојата тежина веќе не е комплекс

(Само спушти се доле) па ќе те ставиме во текст (еј еј)

Твојата задница скока

Ти се палиш на скара (а шмизлите на кока)

Мојот безобразен рап те пали кога рокам

Јас сум твојот ѕвер а ти си мојата лепота

Ма немој да се срамиш (спушти се доле)

И немој да ми глумиш (спушти се доле)

Иако имаш дечко (спушти се доле)

Твојот голем гз мала (спушти го долу)

Опуштено љубави (спушти се доле)

Не ми глуми лудило (спушти се доле)

Иако имаш дечко (спушти се доле)

Твојот добар гз мило (спушти го долу).

Slatkaristika и Toni Zen - Spushti se Dole – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter