Текст на песента

Слаткаристика будалоо, Тони Зен Зен Зен Зен Зен.

Слаткаристика будалоо, Тони Зен Зен Зен Зен Зен.

Тамаристика будало.

Не ме замарај, немој да ме замараш.

Не ме замарај, не не не не не ме замарај.

Преку ден на кафе мафе, навечер пичиња мичиња,

во хеланки тесни, фармерки кратки сукничиња.

Кога сакам да кулирам не ме замарај сакам тишина,

опушти се и слушај Тони Зен и Слаткаристика.

Па дојде наше време ова е наша Hip-Hop ера

џаболебари серат а ние правиме атмосфера.

Не замарај одмарам извини друг пат ќе те барам

немој да ме провоцираш пошто знаеш не се карам.

Ние сме high, high, не сме low, low

никад доле ниско само горе високо.

Удри не со ритам ние вракаме со flow, flow.

Дигни два прста у вис и кажи само YO YO.

Ние сме џокери у покер највеќе шиткаме карти

после настап само спанаќ заеби After Party.

Правиме песни за да не е досадно,

не замарај у гужви сум обрати ми се покасно.

Не ме замарај, немој да ме замараш.

Не ме замарај, не не не не не ме замарај.(x2)

Добарден напуштени луѓе нема напето,

чекај, чекај пред да почнам да си го допијам кафето.

Чуф некој сере дека сум шолвенист,

немој да кењаш мужите 100 пути сум ги понижал.

Ја само реално кажувам како стојат работите

Некои викаат сум отиден и погано копиле.

Земавме све Слаткаристика и Тони Зен

било каде и да сме

а ти лигуш гони се

прво серат па пушат кур.

Не ме замарај брат извини ме у гужва сум.

Напорно работам, а Тони веке е директор

мадафакери од гето пораснати на бетон.

Ако немаш предлог и комбинација

не ме напињај не ме ни се јавувај.

Ало братче да се видиме, класика

Покрај вакви лицемери сега ја сум бил неваспитан.

Не ме замарај, немој да ме замараш.

Не ме замарај, не не не не не ме замарај.(x2)

Слаткаристика будалоо, Тони Зен Зен Зен Зен Зен.(x4)

Slatkaristika и Toni Zen - Ne Me Zamaraj – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter