Текст на песента

Бум, Бум - кој игра прљаво добија,

за парите што си ги украл секој би робијал,

Уживај легни некоја година,

издржи,надвор те чекаат миљони брат.

Опасен со Bentley, опасен ко Jet Li

ќе биде али до тогаш цимер ти е Елвис.

Лежите по 3, но тебе ќе ти скратат пола,

а Елвис лежи за точак и радио од кола.

Ти се молам господу реагирај

али нема господ за тој што не е информиран.

Ти го одлежа миљонот он уште го лежи точакот,

но кармата е жена се спрема доаѓа покасно.

Се’ праиш за него ништо за себе

Сине на 18 се’ ти потпишувам на тебе.

Фала тато, и кармата го навлече на комар,

дочека лихвари да те исфрлат од дома (Бум-Хеј)

Се’ се враќа се‘ се плаќа бато (Бум-Хеј)

Се’ се плаќа се‘ се враќа како

Бум Бумеранг, Бум Бум Бумеранг

Немој да си глуп бе брат (Хеј)

Кој кој? кој игра прљаво добија,

куров ми добија само дела и робија

Прва, втора грешка жут картон!

можеш да стигнеш до црвен само ако си глуп бато.

Можете до утре да се расправате,

но 4 цифри кошта шамарање.

Плус на условно ко кучиња под ланци,

за да не се понашате ко Индијанци.

(Хеј) Дигнете палци и насмејте се ко глупаци

(Хеј) ттттаков начин би ти препорачал правник

(Хеј) Или пак можеш да се пресметаш ко маааааж,

ти си беше мирен али он те нападнаааа.

Сега ќе го јадеш и невин!

али прошлиот пат ти беше за се крив.

Мислеше дека, дека, не си платил

уствари не си сватил, дека ти се товарат камати (Бум-Хеј).

Се’ се враќа се‘ се плаќа бато (Бум-Хеј)

Се’ се плаќа се‘ се враќа како

Бум Бумеранг Бум Бум Бумеранг

Немој да си глуп бе брат (Хеј).

Слаткаристика - Бумеранг – текст


Още песни на този изпълнител

Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter