Текст на песента

Знам и бейбито го знам и муж и,

а го знам и Владо што ми каже дека добро пуши.

Многу добро, многу добро провери ке видиш,

на таа добина на грло место тоj и е у гинес.

Извини дали може со син ми да те сликам?

Може, може ми се престави кажа како се вика,

Здраво!

Здраво jac сум Марко.

Мило ми е jac сум Милка.

Ти си Милка?

Дете маjкати е многу добра Милфка.

Сакав да кажам дека маjкати е многу добраа... маjka

Ти сакаш само кур, но, но да не дознае татко му.

Ова неможам да прекинам да го гледам ко проблем.

Она неможе да прекине да ме ебе со поглед.

Реков многу ми е голем немоj Матура стоj.

Премногу ми беше неприjатно затоа што

Любомир Личев - СТОП – текст


Още песни на този изпълнител

Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close