Текст на песента

Зошто е темно без тебе кажи зошто е

помислувам на се што имавме а не сочувавме.

Се прашувам и барам одговор а незнам каде е

велат време лечи се но не е така тебе не

припев:

Кога се прашувам јас себе ко да прашувам јас друг

Како да живеам без тебе кога немам никој друг

Ако те изгубам и тебе немам север немам југ

Кога се прашувам јас себе се се врти пак во круг

Сонцето не изгрева денот не започнува

Без тебе вечна темнина и животот така проаѓа

И незнам јас зашто а така е кога можевме да смениме се

Ќе ги споевме и север и југ вечно јас и ти во љубовен круг

припев:

Кога се прашувам јас себе ко да прашувам јас друг

Како да живеам без тебе кога немам никој друг

Ако те изгубам и тебе немам север немам југ

Кога се прашувам јас себе се се врти пак во круг

DNK - Sever i jug – текст и превод

Превод на текста на песента

Защо е тъмно без тебе кажи защо


мисля за всичко което имахме а не запазихме


питам се и търся отговор а не знам каде е


казват времето лекува но не така с тебе не

припев:

Когато попитам себе си, когато попитам друг


как да живея без теб когато нямам никой друг


ако изгубя и теб нямам север нямам юг


когато попитам себе си всичко се върти в кръг

Слънцето не изгрява денят не започва


без теб вечна тъмнина и живота така минава


и не знам защо а така е когато можехме да се променим


щяхме да слеем и север и юг вечно аз и ти в любовен кръг

припев:

Когато попитам себе си, когато попитам друг


как да живея без теб когато нямам никой друг


ако изгубя и теб нямам север нямам юг


когато попитам себе си всичко се върти в кръг

Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter