Текст на песента

aaaa` (4x)

AureLa:

Nuk jam, as e trent e tranuar,

kujdes, injektohem në gjak .

Nuk kam rregullore të shkruar

në çdo kohë, do të jem..

Kjo që jam .

MarseL:

Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,

Ekksplozivi shpërthen .

Unë jam këtu dhe po ta them,

Tii gjigande në skenë .

Reff:

Mbamëni.. Amani..

Nuk mund të ndal, .

Mbamëni.. Amani..

Mbamëni.. Amani..

Kufii nuk kam .

Mbamëni.. Amani`iii .

Dr.Florii:

Muzika ndezii Club`in

E vendi është shum flakë .

Naçut janë shumë high,

e femnat janë shum HoT .

Tërmeti është 8ballë,

e sekondi nuk bën Klak .

Efekti është AG,

Pa pirë të bën ty Tap, Tap .

AureLa:

e`AG, unë jam OrigjinaLi,

Nuk pres, jam dimensioni i lirë . (haa`)

Sa lart, ndihet adrenalina

Jetoj momentin si të vijë .

MarseL:

Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,

Ekksplozivi shpërthen .

Unë jam këtu dhe po ta them,

Tii gjigande në skenë .

Reff:

Mbamëni.. Amani..

Nuk mund të ndal .

Mbamëni.. Amani.. (haaa`)

Mbamëni.. Amani..

Kufii nuk kam .

Mbamëni.. Amani`iii .

Dr.Florii:

Muzika ndezii Club`in

E vendi është shum flakë .

Naçut janë shumë high,

e femnat janë shum HoT .

Tërmeti është 8ballë,

e sekondi nuk bën Klak .

Efekti është AG,

Pa pirë të bën ty Tap, Tap .

aaaa` (4x)

Reff: 2x

Mbamëni.. Amani..

Nuk mund të ndal .

Mbamëni.. Amani..

Mbamëni.. Amani..

Kufii nuk kam .

Mbamëni.. Amani`iii .

Aurela Gace - Origjinale – текст


Още песни на този изпълнител

Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close