Текст на песента

Sa bukur era flokët ty ti ledhaton

du ti prek me dorë, du ti ledhatoj

me ty zemër koha sa shpejt na kalon

sa shpejt na kalon

sa shpejt na kalon

ta kisha vetëm një mundsi

ta zgjidhja vetëm një deshirë

të jesh e bindur zemër ti

dëshira ime e fundit je ti...

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Shenjën që e kam në dorë

nuk dua që ta fsheh

nuk dua të mërzitet

nuk dua ta vërej

për të jam i gatshëm të shkoj dhe në ferr

nuk mendoj 2 herë

nuk mendoj 2 herë

të kisha vetëm një mundsi

ta zgjidhja vetëm një deshirë

të jesh e bindur zemër ti

dëshira ime e fundit je ti...

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

kjo zemër pa ty ndalet krejt

kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket

pa ty nuk ka jetë

Adrian Gaxha & Floriani - Kjo Zemer – текст


Добавена от

Musiny

СПОДЕЛИ

Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Обезщетение закъснял полет

FOLLOW USFollow us in twitter